Over ons

Team

Het huidige team!

IN DE MEDIA

Peter Henry top bezoekt in zijn serie bierbrouwerijen en duikt in de wereld van het bier. Zo ook bij new kids on the block Rauw Brouwers

Om uit te groeien tot dé brouwerij van Amsterdam is te hoog gegrepen, maar om gezien te worden als dé buurtbrouwerij van de NDSM-werf, da’s met recht de gezonde ambitie van Rauw Brouwers.

Review van NEIPAARD
Review van Lul.Lul

De OG Beergeek Ferry Wijnhoven schuift aan deze batch. We bespreken de ins en outs rondom de Dutch Beer Challenge, facebookrelletjes in de Beer Geeks groep en de grote #metoo viral in de bierwereld. Dit alles uiteraard gepaard met een aantal lekkere bieren.

Bier in ‘t Glas: Stadsbrouwerij 013 – Tot Op ‘t Bot
Bottle Share: Rauw Brouwers – Lul.Lul

Rauw Brouwers zijn de nieuwe vriendelijke buurtbrouwers op de NDSM-werf! Lees in ons magazine over hoe ze op de werf terecht zijn gekomen en welke heerlijke biertjes jij straks op een zonnige lentedag in je handen wilt hebben,

Rauw Brouwers: ‘’Letterlijk en figuurlijk ongefilterd‘’


Centraal in onze blog: wekelijks een verhaal over de brouwer van De fles van de week. Wie maakt dit bier en wat maakt deze fles nou zo bijzonder? Deze week spraken we met brouwerij Rauw Brouwers.

De Founders

Waar rauw geassociëerd kan met onvriendelijk of grof is Jeroen juist de sympathieke praatjesmaker. Ideale salesman! Ideale schoonzoon?

Na de hobbyfase ontgroeid te zijn hebben we afscheid genomen van Sven als Rauw Brouwer. Hij had ambities op andere vlakken dan enkel bier brouwen.

Brouwmeester Niek is altijd woest in de weer met het inkopen van de juiste ingrediënten om weer een van zijn recepten te verbeteren

Initiator van dit wilde plan om bier te brouwen en van alle markten thuis. Van finance tot zijn niet rauwe, maar gepolijste gevoel voor design van huisstijl.